•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Parkeerplaats

Naast veiligheid op de weg is ook veiligheid op en rondom de parkeerplaats gewenst. Met onze anti-parkeer paaltjes vermijdt u ongewenst geparkeerde auto’s. En met de muurbeschermers voorkomt u schade aan de muur en uw auto als u zeer dicht tegen de muur moet parkeren.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Anti-parkeer paaltjes voorkomen ongewenst parkeren
Onze neerklapbare anti parkeerpaal is een elegante oplossing als een parkeerplaats niet te allen tijde gebruikt mag of kan worden. Denk bijvoorbeeld aan ongewenst parkeren op uw bedrijventerrein of zelfs op uw eigen privé terrein.

Onze anti parkeerpaaltjes hebben geel/zwarte markeringen zodat ze extra goed opvallen. Met de bijgeleverde sleutels kan de parkeerpaal vergrendeld worden en alleen met behulp van de sleutels kan deze neergeklapt worden.

Met muurbeschermers is lakschade verleden tijd
Muurbeschermers ofwel stootranden zijn ideaal als u uw auto zeer dicht tegen de muur moet parkeren en daardoor onvermijdelijk de autodeur tegen de muur stoot. Dit is zonde want het veroorzaakt onnodige schade!

Onze muurbeschermers zijn voorzien van dubbelzijdige tape en zijn daardoor zeer makkelijk tegen de muur te bevestigen. Door de zwart/gele kleur vallen ze extra op. De stootrand is leverbaar in 3 varianten: als strip, als hoek en voor rondom een paal.