•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Dashboard camera

Een dashboard camera ofwel dashcam is een steeds vaker gebruikt middel in het verkeer. Het is een kleine camera die de weg voor of achter u filmt. De camera start met filmen zodra u begint te rijden en neemt alles op uw route waar. Er zijn ontelbare situaties te bedenken waarbij een dashboard camera uitkomst biedt. Bijvoorbeeld bij een aanrijding waarbij uw eigen auto of de auto voor u betrokken is.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Een dashboard camera is een populair accessoire voor in de auto. Een dashcam plaatst u achter de vooruit (of achterruit) en de camera filmt uw gehele route. Op tv en YouTube verschijnen steeds vaker video’s van ongevallen of incidenten die met een dashcam gefilmd zijn, en in vele gevallen zelfs opgelost zijn door deze beelden. Voor de verkeersveiligheid is het dus echt een aanrader. Maar ook als u een mooie route heeft gereden in het buitenland en niet voldoende tijd had om alles waar te nemen biedt een dashcam uitkomst. Na afloop kunt u rustig alles terug kijken.

G-sensor
Het is van zeer groot belang dat een autocamera is uitgerust met een G-sensor. Deze sensor wordt in werking gesteld bij een ongeval of crash. De camera zorgt er in dat geval voor dat de beelden van dat moment beveiligd worden opgeslagen. Deze kunnen dus niet zomaar meer overschreven worden met nieuwe beelden. U bent er dan ook altijd van verzekerd dat belangrijk bewijsmateriaal niet verloren gaat.

Parkeermodus
Dashboard camera’s die zijn uitgerust met een parkeerfunctie zijn zelfs in staat om te starten met filmen zodra er beweging wordt waargenomen rondom uw auto. Stel dat er op de parkeerplaats iemand tegen uw auto rijdt of er botst iemand met een winkelwagentje tegenaan, dan staat dit op beeld. Ook auto inbraken worden hiermee voorkomen omdat criminelen zich er steeds vaker van bewust zijn dat ze al op video zullen staan alvorens ze de auto hebben aangeraakt.

Onze voordelige maar zeer uitgebreide dashcam
Wij hebben in ons assortiment één type dashcam opgenomen. Het mooie aan deze dashboard camera is dat deze over alle benodigde functies beschikt en toch zeer voordelig is.

De belangrijkste functies van onze dashcam:

  • Full HD
  • Tot wel 16 uur beelden opslaan
  • Brede kijkhoek
  • Uitgerust met G-sensor
  • Uitgerust met parkeermodus

Wet- en regelgeving
Het is verstandig om bij het gebruik van een dashcam rekening te houden met de regelmatig wijzigende wet en regelgeving omtrent dit product. Zo is het in enkele landen in de Europese Unie verboden om een autocamera te gebruiken. In Nederland en België is het gebruik ervan wel toegestaan.