check Gratis bezorging vanaf 10,-

Dakkoffers

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

6 Artikelen

Vervangend slot voor Junior dakkoffers - incl. 2 sleutels
20,95 17,31
Leverdatum berekenen...
junior dakkoffer STRIKE 440 liter zwart
319,00 263,64
Leverdatum berekenen...
Junior Dakkoffer - FL 320 liter - zwart
169,00 139,67
Leverdatum berekenen...
Dakdragers 135 cm breed
89,95 74,34
Leverdatum berekenen...
 • Veilig betalen
 • Snelle levering
 • 14 dagen bedenktermijn
Dakdragers 120 cm
79,95 66,07
Leverdatum berekenen...
Dakdragers
69,95 57,81
Leverdatum berekenen...

Voordelig een dakkoffer kopen voor op uw auto? Totalcarparts heeft grote, ruime dakkoffers voor elk type auto in het assortiment. Zo zijn onze scherpgeprijsde Junior Xtreme dakkoffers vanwege hun lengte bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de wintersport. De Junior FL dakkoffers zijn tevens zacht geprijsd. De FL-serie is compacter dan de Xtreme-serie. De Junior FL dakkoffers hebben zodoende minder luchtweerstand, wat weer zorgt voor een lager brandstofverbruik. Ideaal dus wanneer u met minder bagage reist. Om welke reden dan ook, met de Junior dakkoffers van Totalcarparts beschikt u tijdens elke reis over een extra kofferbak op uw autodak!

Geschikt voor ieder reisdoel en weertype
Dakkoffers worden vanwege de veelzijdige functie ook wel autoboxen, bagageboxen of skiboxen genoemd. Ze zijn er dan ook in veel verschillende soorten en maten. Waar uw autoreis ook naartoe gaat, met één van de Junior dakkoffers van Totalcarparts bent u altijd  in bezit van de perfecte oplossing voor meer bagageruimte. Daarnaast creëert u meer comfort voor uw medepassagiers in de auto zelf. Met een dakkoffer vervoert u bijvoorbeeld gemakkelijk een buggy, kinderwagen en babybedje. Gaat u graag kamperen? Kampeerspullen als matrassen, luchtbedden en slaapzakken nemen al snel veel ruimte in beslag in uw auto. Met een dakkoffer is dat verleden tijd! Liever op wintersport? Met onze Junior dakkoffers bergt u tot wel 10 paar ski’s of 6 snowboards op!

Uw dakkoffer eenvoudig bevestigen
Wanneer u een dakkoffer op uw auto gaat monteren, moet u er rekening mee houden dat u ook zogeheten dakdragers nodig heeft. Hoe kiest u geschikte dakdragers? Dat is voornamelijk afhankelijk van uw type auto. Daarnaast speelt uw persoonlijke voorkeur ook een rol. Voor het vervoeren van een dakkoffer op uw auto heeft u altijd dakdragers nodig. Het bevestigen van een dakkoffer op de dakdragers gebeurt meestal met een standaard bevestigingssysteem (u-beugel) of een snel-montagesysteem (Quick fastening system). Totalcarparts heeft met de Junior Xtreme en Junior FL dakkoffers beide systemen in huis.

Gegarandeerde kwaliteit
Onze dakkoffers zijn gemaakt van duurzame ABS en PST kunststof materiaal. De zwarte kleur en aerodynamische vormgeving zorgen voor een moderne en strak afgewerkte uitstraling van de koffers. Al onze Junior dakkoffers zijn veilig af te sluiten, voorzien van maar liefst 3 jaar garantie én zijn Tüv-gecertificeerd. Dit houdt in dat de koffers onder de meest extreme omstandigheden zijn geïnspecteerd en getoetst. Waar de rit dus ook naartoe gaat en met welke (weers)omstandigheden u onderweg te maken krijgt, u bent altijd verzekerd van een onbezorgde reis met een duurzame en krachtige Junior dakkoffer.

Tips en tricks
Gaat u (voor het eerst) rijden met een dakkoffer? Zorg altijd voor een goede voorbereiding:

 • U bevestigt een dakkoffer het makkelijkst op uw auto met twee personen.
 • Houdt altijd de maximum daklast van uw auto in de gaten (gewicht dakdragers, gewicht dakkoffer, gewicht bagage).
 • Stop bij voorkeur zoveel mogelijk lichte bagage in uw dakkoffer en plaatst de zwaarste spullen daarvan boven of tussen de dakdragers. Dit is het meest gunstig voor het weggedrag van uw auto.
 • Zorg voor een optimale verdeling van het gewicht (+/- 50% van de bagage tussen de dakdragers, 25% in de neus van de dakkoffer en 25% achterin).
 • Voorkom schade aan uw bagage én dakkoffer. Leg (zeker zwaardere) spullen nooit los in de koffer. Zorg dat alle bagage zo goed mogelijk vast zit, bijvoorbeeld met spanbanden.
 • Meet voor vertrek de totale hoogte van uw auto inclusief dakkoffer. Dit voorkomt problemen en/of schade bij het inrijden van parkeergarages, tolpoortjes of uw eigen garage.
 • De maximumsnelheid voor het rijden met dakkoffer is hetzelfde als zonder dakkoffer. Een dakkoffer is wel van invloed op het weggedrag van uw auto. Wees daarom extra alert bij scherpe bochten en het maken van abrupte stuurbewegingen op (hoge) snelheid.
 • Hoe gestroomlijnd onze dakkoffers ook zijn, door de massa en omvang verbruikt u altijd meer brandstof. Blijf daarom niet onnodig rondrijden met uw (al dan niet lege) dakkoffer.